Ik ben een open en vriendelijke vrouw met pit, een volle vrouwelijke vrouw met een sterke wil en duivelse trekjes. Ik heb felle blauwe ogen waarmee ik in je ziel kan kijken, waarmee ik je mijn wil kan opleggen.

Mijn naam is Goddess Red en die naam heb Ik niet voor niks. Allereerst heeft dit betrekking op Mijn verheven en dominante kant, en ten tweede op Mijn rode lokken en vurig karakter.

Ik ben een authentieke Femdom Godin. Ik hou ervan om mannen voor Me te zien knielen en kruipen, en voor Me te zien werken. Ik wil dat ze Mij aanbidden, gehoorzamen en dienen. Alles wat minder is dan absolute totale devotie, is helaas niet goed genoeg.

Ik heb een creatieve en inventieve geest. Ik leer je als onderdanige wat je plaats is en ik schroom niet om mijn wil met harde hand duidelijk te maken. Een toegewijde slaaf begrijpt dat straf onvermijdelijk is als hij wil groeien en Mij wil behagen. En als hij goed zijn best doet, zal Ik hem belonen met een complimentje en een aai over zijn bol. Hij zal trots zijn op zijn positie als Mijn slaaf en dienaar.

Ik gebruik je zoals Mij dat goeddunkt, op mijn eigen manier. Ik ben immers je Godin. Durf je het aan? En heb je mijn foto’s al gezien? Kijk dan maar eens naar de eisen die ik aan je stel.

Goddess Red